Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kafeste görmek

Rüyada kendini kafeste görmek

Rüyada kendini kafeste görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret eder.

Rüyada kendini kafeste gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada beyaz kafes görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kafeste muhabbet kuşu görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafes yapmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafesin içine girmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, eşlerin boşanacağına delalet eder.

Rüyada baykuşu kafeste görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kafeste papağan görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada kapısı açık kafes görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kafesde yılan görmek bir sebeple çok zorlanacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments