Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe kalmak

Rüyada gebe kalmak

Rüyada gebe kalmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zafer elde edileceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebe kalmak gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Rüyada ikiz gebe kalmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe kalmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kısmetlerinden olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada gebe kaldığını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada gebe kadın görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada gebelik kesesi görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada gebelik haberi almak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada çoğul gebelik görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments