Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş çukur görmek

Rüyada boş çukur görmek

Rüyada boş çukur görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sevinileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, geleceğine bakacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada boş çukur gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Rüyada boş çukur görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede çukur görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada çukura düşeni görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada evin önünde çukur görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, mal ve para sahibi olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kendini çukurda görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalettir.

Rüyada çamur çukuruna düşmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada lağım çukuruna düşmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çukura düştüğünü görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments