Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çukurda görmek

Rüyada kendini çukurda görmek

Rüyada kendini çukurda görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet eder.

Rüyada kendini çukurda gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Rüyada çukurdan atlamak planların aksayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük çukur görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, problemlere çözüm bulunacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada çukur görmek büyük kazançlar sağlayacağına, rahat edileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada evin önünde çukur görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kötü düşmana, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada derin çukur kazmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin çukura düştüğünü görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada çukura atlamak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments