Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş mezarın içine girmek

Rüyada boş mezarın içine girmek

Rüyada boş mezarın içine girmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, isteklerine kavuşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Rüyada boş mezarın içine girmek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada boş mezara girmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada boş mezarın içine girmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada boş bir eve girmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş havuza girmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, çözüm yolları bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada boş binaya girmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ekmek bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş küvete girmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada bahçede boş mezar görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada iki boş mezar görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments