Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş boş dolaşmak

Rüyada boş boş dolaşmak

Rüyada boş boş dolaşmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş boş dolaşmak gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Rüyada boş bir evde dolaşmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş boş dolaşmak rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada hastanede dolaşmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada cami etrafında dolaşmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahilde dolaşmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalettir.

Rüyada ev içinde dolaşmak geçim sıkıntısının olmayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parkta dolaşmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, gerekirse özür dileneceğine, iyi haberler alınacağına inanılır.

Rüyada bir evde dolaşmak hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, paraya ve mala kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments