Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş daire görmek

Rüyada boş daire görmek

Rüyada boş daire görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, dertleri biteceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada boş daire gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Rüyada boş daireler görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, işlerin rayından çıkacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş bir daire görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş daire görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada satılık daire görmek onun yolundan ayrılmayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, dinç kalacağına delalettir.

Rüyada devlet dairesine gitmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde beklemek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir daire görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments