Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane boş mezar görmek

Rüyada iki tane boş mezar görmek

Rüyada iki tane boş mezar görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine rivayet eder.

Rüyada iki tane boş mezar gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Rüyada iki tane boş mezar görmek huşu içinde devam edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada üç tane mezar görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tane mezar görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane mezar taşı görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane mezar görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada iki tane açık mezar görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki boş mezar görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada boş mezar taşı görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments