Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borudan su içmek

Rüyada borudan su içmek

Rüyada borudan su içmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, zorlukların artacağına, adını aklamayı başaracağına işarettir.

Rüyada borudan su içmek gördüyseniz:

  • Son planlarınızın veya projelerinizin yürüyüp yürümediğini görmek isteyebilirsiniz.

Rüyada borudan su içmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada borudan akan su görmek daha güçlü bir hale geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek konuşmaz olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada patlak su borusu görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlamış su borusu görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, zorluklarının son bulacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulur.

Rüyada su borusu döşemek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Rüyada su borusu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada patlayan su borusu görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments