Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlak su borusu görmek

Rüyada patlak su borusu görmek

Rüyada patlak su borusu görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, işini kaybedeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına alamet eder.

Rüyada patlak su borusu gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Rüyada patlak su borusu görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine tabir olunur.

Rüyada su patlağı görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Rüyada patlak araba lastiği görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına rivayet eder.

Rüyada patlak balon görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada patlak mısır görmek zor durumlara düşüleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek alım gücünü yitireceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada patlak mısır yemek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, başarılarının katlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments