Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su borusu görmek

Rüyada su borusu görmek

Rüyada su borusu görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada su borusu gördüyseniz:

  • Ardından, onayı alıp yaşam tarzınızın, planlarınızın veya stratejilerinizin halen uygulanabilir olup olmadığını sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada su borusu görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada su borusu patlaması görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına rivayet eder.

Rüyada borudan akan su görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada patlayan su borusu görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada borudan su içmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su borusu döşemek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlamış su borusu görmek birlikte kâh ağlayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments