Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borudan su fışkırdığını görmek

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, itibarını zedeleyeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işarettir.

Rüyada borudan su fışkırdığını gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek daha sık bir araya geleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada evinden su fışkırdığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, süzüleceğine delalettir.

Rüyada su fışkırdığını görmek birlikte bazı işler yapılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada yerden su fışkırmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada su fışkırmak görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Rüyada suyun fışkırdığını görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, asık yüzlerin güleceğine, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments