Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su borusu döşemek

Rüyada su borusu döşemek

Rüyada su borusu döşemek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına alamet eder.

Rüyada su borusu döşemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada su borusu döşemek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, işlerinde berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada koltuk döşemek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet eder.

Rüyada eve taş döşemek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı döşemek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada eve fayans döşemek karısı şile arasının çok iyi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve halı döşemek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, mevki kazanacağına alamet eder.

Rüyada ev döşediğini görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fayans döşemek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hayır duaları alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments