Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boru hattı görmek

Rüyada boru hattı görmek

Rüyada boru hattı görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, korkularını yeneceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine inanılır.

Rüyada boru hattı gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Rüyada boru hattı görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haticeyi görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalettir.

Rüyada yüksek gerilim hattı görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada hatme yaptırmak çok zor durumlara düşeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada hatice ismini görmek saygınlığının artacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada hatice validemizi görmek kazanç elde edeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, günahlarından tövbe etmeye işarettir.

Rüyada hat sanatı görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hattını kırmak ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments