Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornozlu olduğunu görmek

Rüyada bornozlu olduğunu görmek

Rüyada bornozlu olduğunu görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bornozlu olduğunu gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada eşini bornozlu görmek haksızlıklara uğranılacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bornoz görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bornoz görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işarettir.

Rüyada sarı bornoz giymek sevgi göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada mavi bebek bornozu görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada banyo bornoz görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada kırmızı bornoz giymek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bornozla gezdiğini görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments