Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bornozla gezdiğini görmek

Rüyada bornozla gezdiğini görmek

Rüyada bornozla gezdiğini görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, rızkının da genişleyeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Rüyada bornozla gezdiğini gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Rüyada bornozla gezdiğini görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini bornozla görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, dargınların barışacağına alamet eder.

Rüyada mor bornoz giymek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı bornoz görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bornozlu erkek görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşini bornozlu görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada mavi bornoz görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments