Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bornozlu adam görmek

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bornozlu adam gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, layık olduklarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bornozlu adam görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz bornozlu görmek makam edineceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada beyaz bornoz giymek böylece kendine güveneceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalettir.

Rüyada beyaz bornozlu erkek görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bunun farkına varacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bornoz görmek talihin yüzlerine güleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bornoz almak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bornozla gezdiğini görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yolunun hep açık olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments