Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek vermek

Rüyada börek vermek

Rüyada börek vermek verilen emeklerin heba olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kafasının da rahat edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada börek vermek gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilere ulaşmalısınız.

Rüyada tepsi börek yemek hanesine huzurun dolacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada börek istemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılarını atlatacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada börek ve baklava görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada baklava börek yemek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş börek görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çökelek böreği görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada börek hamuru açmak hayırlı kararlar verileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada börek vermek büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, önünü göremez olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments