Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava börek yemek

Rüyada baklava börek yemek

Rüyada baklava börek yemek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada baklava börek yemek gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Rüyada baklava börek yemek yaşama hevesinden olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada börek ve baklava görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada baklava börek yapmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada baklava börek görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlikte baklava yemek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada çok baklava yemek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulur.

Rüyada cevizli baklava yemek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya tabir olunur.

Rüyada ballı baklava yemek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments