Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek istemek

Rüyada börek istemek

Rüyada börek istemek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet eder.

Rüyada börek istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren konulardaki belirsizlikler bazı noktalarda değişiklik yapılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada börek istemek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada birinden börek istemek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret eder.

Rüyada pasta börek yediğini görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kek börek yemek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kıymalı börek yemek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birine börek vermek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet eder.

Rüyada börek yemek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol böreği yemek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments