Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek hamuru açmak

Rüyada börek hamuru açmak

Rüyada börek hamuru açmak koltuğunun yükseleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, ferahlığa çıkacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada börek hamuru açmak gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada börek hamuru açmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalettir.

Rüyada hamur açmak börek yapmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulur.

Rüyada böreklik hamur açmak insanlar arasında yüceleceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hamurla börek yapmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamur börek görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada hamurdan börek yapmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Rüyada hamur açıp börek yapmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yokluk çekeceğine inanılır.

Rüyada börek hamuru görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments