Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi börek yemek

Rüyada tepsi börek yemek

Rüyada tepsi börek yemek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada tepsi börek yemek gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada tepsiden börek yemek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işarettir.

Rüyada tepsi börek yemek günden günde daha fazla stres yapacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepside börek yemek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet eder.

Rüyada börek tepsisi görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tepside pişmemiş börek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, yarar getireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada tepsi börek görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, büyük bir projeye girileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tepsilerle börek görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada tepside börek yapmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments