Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek ve baklava görmek

Rüyada börek ve baklava görmek

Rüyada börek ve baklava görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada börek ve baklava gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Rüyada baklava börek yapmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada börek ve baklava görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baklava börek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada baklava börek yemek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına işarettir.

Rüyada baklava çalmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, sorunların son bulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanık baklava görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada birine baklava ikram etmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla baklava yemek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments