Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek saklamak

Rüyada börek saklamak

Rüyada börek saklamak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işarettir.

Rüyada börek saklamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada börek saklamak varlık içinde yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolata saklamak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada iğne saklamak gelirinin giderinden fazla olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada bilezik saklamak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Rüyada adam saklamak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Rüyada sigara saklamak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü saklamak çok daha iyi yerlere geleceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa saklamak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments