Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek açmak

Rüyada börek açmak

Rüyada börek açmak işlerinin başarılı olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada börek açmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı meslektaşlarınızla paylaşmamalısınız.

Rüyada börek hamuru açmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet etmektedir.

Rüyada börek açmak kişinin malını kaybedebileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada böreklik hamur açmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada pişmiş börek yemek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yufka börek görmek yüklü siparişler alacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı su böreği görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada baklava börek görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments