Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava börek görmek

Rüyada baklava börek görmek

Rüyada baklava börek görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, manevi olarak da yıpranacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baklava börek gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada baklava börek yapmak mutluluk bulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada baklava börek görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada börek ve baklava görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada baklava börek yemek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hırsızlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden baklava almak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, hayırlı adımlar atacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baklava dağıtmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baklava ikram etmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, elinin sıkışacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle baklava yemek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments