Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka börek görmek

Rüyada yufka börek görmek

Rüyada yufka börek görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yufka börek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada yufkadan börek yapmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yufkadan börek görmek şansın kapanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına yorulur.

Rüyada böreklik yufka görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kafa dağıtacağına delalettir.

Rüyada yufka börek yemek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada yufka böreği görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yufka börek görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufkadan börek yaptığını görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, hem itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada yufka börek yapmak borçların kolaylıkla kapanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments