Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo pantolon giymek

Rüyada bordo pantolon giymek

Rüyada bordo pantolon giymek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet eder.

Rüyada bordo pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Rüyada bordo pantolon giymek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet eder.

Rüyada bordo pantolon görmek aile hayatının hayır getireceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo elbise giymek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo ayakkabı giymek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada bordo ceket giymek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo tuvalet giymek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada bordo bindallı giymek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, başarılı bir kişi olacağına, birikim yapacağına alamet eder.

Rüyada bordo palto giymek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, güçten ve takatten düşeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments