Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo ruj görmek

Rüyada bordo ruj görmek

Rüyada bordo ruj görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bordo ruj gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Rüyada bordo ruj görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak huzurunu kaybedeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ruju silmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, insanlara iyilik yapmaya tabir olunur.

Rüyada ruj almak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruj hediye almak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, rahatının da yerine geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ruj görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments