Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renkli perde görmek

Rüyada bordo renkli perde görmek

Rüyada bordo renkli perde görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, heveslerinin biteceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada bordo renkli perde gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Rüyada bordo renk perde görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, içinin hafifleyeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işarettir.

Rüyada bordo renkli perde görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada bordo perde görmek endişe veren durumların düzeleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Rüyada bordo renk gömlek görmek düşünmeden adımlar atayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renkli kazak görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bordo renk etek görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk kazak görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet eder.

Rüyada bordo renk halı görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisini ailesine vereceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments