Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renkli araba görmek

Rüyada bordo renkli araba görmek

Rüyada bordo renkli araba görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, zararın telafi edileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada bordo renkli araba gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızı bozabilir, yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada bordo renkli araba görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet eder.

Rüyada bordo renk araba almak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo renkli perde görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Rüyada bordo renk görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo renk ceket giymek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk koltuk görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bordo renk elbise giymek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada bordo renk ayakkabı görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments