Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renk perde görmek

Rüyada bordo renk perde görmek

Rüyada bordo renk perde görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yapacağı planların altüst olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada bordo renk perde gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada bordo renkli perde görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada bordo renk perde görmek kişiye hep umut olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo perde görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kişinin her türlü zenginliğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bordo renk koltuk görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada bordo renk etek görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk ayakkabı görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada bordo renk halı görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada bordo renk görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments