Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo yilan görmek

Rüyada bordo yilan görmek

Rüyada bordo yilan görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, rakiplerini yeneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bordo yilan gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Rüyada bordo ev görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, can sıkıcı haberler almaya yorulmaktadır.

Rüyada bordo kıyafet görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bordo kaftan görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, çok hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo ip görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk ceket giymek gücünün azalacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada bordo renk yorgan görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada bordo kumaş görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına yorulur.

Rüyada bordo kravat görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments