Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bereli asker görmek

Rüyada mavi bereli asker görmek

Rüyada mavi bereli asker görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada mavi bereli asker gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada mavi bereli asker görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bordo bereli asker görmek yeni bir hayata adım atılacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada bordo bereli olmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına inanılır.

Rüyada bordo bereli görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada mavi üniformalı asker görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada asker yeğen görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına inanılır.

Rüyada asker vurduğunu görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada askere gitmek olmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments