Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncukların dağıldığını görmek

Rüyada boncukların dağıldığını görmek

Rüyada boncukların dağıldığını görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncukların dağıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada boncukların dağıldığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada ailenin dağıldığını görmek geçim derdinin biteceğine, rızkının kesilmeyeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin dağıldığını görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın dağıldığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran sayfalarının dağıldığını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih dağıldığını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin dağıldığını görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beynin dağıldığını görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments