Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizili boncuk görmek

Rüyada dizili boncuk görmek

Rüyada dizili boncuk görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, yokluk çekmeyeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dizili boncuk gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Rüyada dizilmiş boncuk görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipe dizili boncuk görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizili boncuk görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Rüyada dizili altın görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, işine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizili inci görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizi izlemek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizi çekimi görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments