Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk yüzük görmek

Rüyada boncuk yüzük görmek

Rüyada boncuk yüzük görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, kariyerinde atılım yapacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk yüzük gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Rüyada mavi boncuklu yüzük görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk yüzük takmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet eder.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu yüzük görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, umutlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuktan yüzük görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk yüzük görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu yüzük takmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz boncuk görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, şifa ve moral bulacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments