Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk yüzük takmak

Rüyada boncuk yüzük takmak

Rüyada boncuk yüzük takmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına alamet eder.

Rüyada boncuk yüzük takmak gördüyseniz:

  • Size her zaman doğru fikir veren veya önemli tavsiyeleri olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada boncuk yüzük takmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalettir.

Rüyada boncuklu yüzük takmak şansının yaver gideceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Rüyada nazar boncuklu yüzük takmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Rüyada boncuk bileklik takmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak doğru adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu bilezik takmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ipe boncuk takmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk kolye takmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, işlerin yavaşlayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments