Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipe boncuk takmak

Rüyada ipe boncuk takmak

Rüyada ipe boncuk takmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ipe boncuk takmak gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Rüyada ipe boncuk takmak onunla üzülüp, ağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipe boncuk dizmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ipe dizili boncuk görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna boncuk takmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalet eder.

Rüyada siyah boncuk takmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk takmak zorlukların aşılacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments