Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, düzeninin sarsılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak büyük bir özgüven kazanacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada boncuklu bilezik takmak tüm dileklerin tutacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu altın bilezik görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, eksiği kendinde bulacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek geri plana düşeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada mavi boncuklu bilezik görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzüntü yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boncuk takmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments