Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk görmek

Rüyada boncuk görmek

Rüyada boncuk görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada renkli boncuk toplamak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, neşenin yerine geleceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada boncuklu takı görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz boncuğu görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu terlik görmek düzeninin yıkılmayacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işarettir.

Rüyada boncuklu ayakkabı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu oya görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oya boncuğu görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments