Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk işi yapmak

Rüyada boncuk işi yapmak

Rüyada boncuk işi yapmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, büyük borçlar alınacağına, anne baba duaları alınacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk işi yapmak gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada boncuk işi yapmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye yapmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanla iş yapmak böylece hayırlı bir yola girileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik işi yapmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle iş yapmak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, umutlanacağına yorulur.

Rüyada yün işi yapmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada hamur işi yapmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments