Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün işi yapmak

Rüyada yün işi yapmak

Rüyada yün işi yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yün işi yapmak gördüyseniz:

  • Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz.

Rüyada yün işi yapmak zor zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yün işi görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yünden yatak yapmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yün yapmak daima ona hürmet göstereceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yünden yorgan yapmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yünden ip yapmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine rivayet eder.

Rüyada yünden döşek yapmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada yün döşek yapmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments