Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik işi yapmak

Rüyada elektrik işi yapmak

Rüyada elektrik işi yapmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, şeytana uyacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada elektrik işi yapmak gördüyseniz:

  • Ne yönde ilerleyeceğinizi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada elektrik işi yapmak sağlık içinde yaşanacağına, gönül sızılarının dineceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Rüyada yün işi yapmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev işi yapmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinde banyo yapmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına yorulur.

Rüyada haram bir iş yapmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Rüyada iş anlaşması yapmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, maceralara atılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok iş yapmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk işi yapmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, saygısını toplayacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments