Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur işi yapmak

Rüyada hamur işi yapmak

Rüyada hamur işi yapmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur işi yapmak gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada hamur işi yemek yapmak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur işi yapmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, zor bir döneme gireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş hamur işi görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur işi yaptığını görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada hamur işi yapıldığını görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada hamur işiyle uğraşmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, fesada bulaşacağına inanılır.

Rüyada hamur işi pişirmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret eder.

Rüyada hamur işi satın almak rahatının da yerine geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments