Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle iş yapmak

Rüyada ölüyle iş yapmak

Rüyada ölüyle iş yapmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyle iş yapmak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada ölüyle iş yapmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla iş yapmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada işini yapmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, rakiplerin üzüleceğine işaret eder.

Rüyada iş sözleşmesi yapmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulur.

Rüyada mutfakta iş yapmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına işarettir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak geçim derdi yaşayacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada hayır işi yapmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada iş başı yapmak bunun da geleceğine, yarasını saracağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments