Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk yıkamak

Rüyada boncuk yıkamak

Rüyada boncuk yıkamak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işarettir.

Rüyada boncuk yıkamak gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Rüyada boncuk yıkamak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu kolye görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet eder.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada boncuk koparmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada boncuk dikmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada renkli boncuk dizmek manevi olarak huzur içinde olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments