Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk çalmak

Rüyada boncuk çalmak

Rüyada boncuk çalmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine alamet eder.

Rüyada boncuk çalmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Rüyada boncuk çalmak zararların üst üste geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz boncuğu görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, haklılığının anlaşılacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada boncuk kolye yapmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu bilezik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada boncuk işi yapmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada göz boncuğu görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments