Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bölük ekmek görmek

Rüyada bölük ekmek görmek

Rüyada bölük ekmek görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada bölük ekmek gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada bölük ekmek görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada bölük komutanını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bölük asker görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada fırıncıdan ekmek almak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek ekmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada yatakta ekmek kırıntısı görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, dertlerin aşılacağına, huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kucağında ekmek görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada ekmek ve su görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments