Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan komutan görmek

Rüyada bayan komutan görmek

Rüyada bayan komutan görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kazancının iki kat artacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, kötü sözler duyulacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan komutan gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız da ortadan kalkabilir.

Rüyada bayan komutan görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hataların telafi edileceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komutana sarılmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada askeri komutan görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komutandan azar işitmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Rüyada garnizon komutanı görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Rüyada asker ve komutan görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Rüyada komutan olmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada komutandan hediye almak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments